OM UNIK KONTAKT

Om Unik kontakt

Nye muligheder for professionelle og private.

Unik kontakt gør det muligt for dig at skabe dit eget unikke udtryk på dine afbrydere og stikkontakter i hjemmet. Tænd fx for din yndlingslampe ved at trykke på den. Vores bibliotek af ikoner rummer allerede en lang række populære designerlamper, som du kan få printet direkte på dine kontakter.

Hvis du bor i et smart hjem, kan du også med fordel få printet ikoner på dine kontakter, som illustrerer dine scener eller andre smarte enheder, som du kan styre.

Som professionel får du helt nye muligheder indenfor opmærkning af tilhørsforhold. Nu er det slut med dymoen. Skab et professionelt udtryk der holder. Vi arbejder desuden på helt nye løsninger, så du fremover også kan få printet tilhørsforhold på rammen – helt diskret. Kontakt os for at høre nærmere om muligheder for samarbejde.

Historien

Unikkontakt.dk startede i efteråret 2021, da vi selv stødte på behovet for tilpassede tangenter. I vores egne hjem styrer vi nemlig ikke kun lyset – vi styrer også musik, mørklægning, kaffemaskinen og hele scener.

I modsætning til den traditionelle lasergraveringsteknologi benytter vi digital print i høj opløsning og slidstærk kvalitet. Det betyder, at mulighederne for at skabe sit eget udtryk på kontakterne bliver uendelige. Du kan tilpasse farver, ikonstørrelser og skrifttyper som du har lyst til. Du kan endda uploade dine egne billeder og ikoner som du vil. Når du har designet dine tangenter, leverer vi indenfor få dage. 

Hos Unik kontakt er vi nørder indenfor teknik og smarte løsninger. Vi har baggrund som ingeniør og elinstallatør med bred erfaring indenfor smart home markedet og vil kunne rådgive og vejlede indenfor de fleste systemer på markedet.

Kontakt